Vælg en side

Brugte biler

Brugte biler

Er du på jagt efter en bil, der er så god som ny, men ikke helt er det? Her kan du finde gode tilbud på brugte biler. Vores biler nyserviceret, nysynet (med mindre andet er anført), klargjort på eget værksted ved levering. Vi har et stort udvalg af både personbiler og varebiler. Så værsgo’ at gå på opdagelse. I menuen under kan du klikke på præcis den type bil, du leder efter.

Brugte biler – få mest for dine penge!

Vi siger ikke, at vi altid er “billigst”, men at du får mest for dine penge. Autoforum Middelfart har mange års erfaring indenfor handel og service med brugte biler, og vi sælger kun biler, vi med sikkerhed kan stå inde for. Kom ind en prøvekørsel og få en snak med vore sælgere Michelle, Nicklas, Glenn og Tobias.

Bilhandel handler i høj grad om tillid og god rådgivning, om korrekt valg af biltype og forsikring mv. Vort mål er naturligvis, at du som køber går tilfreds herfra, og at du vender tilbage næste gang, du ønsker at købe ny bil. En brugt bil hos os er ikke bare en hvilken som helst bil. Vi udvælger nøje de biler, vi ønsker at sælge, da vores primære mål er at kunne levere, hvad vores kunder forventer – til fornuftige priser. Det vil altid være sådan, at du som køber og kunde hos Autoforum Middelfart, kan forvente at få lige det ekstra, som gør din handel til noget specielt.