Nyheder

Autoforum Middelfart vil gerne præsentere den nye værkstedchef og daglige leder af værkstedsdelen hos Autoforum – Benjamin Lindkær

I januar 2022 er der sket et større udskifte af værkstedsstaben hos Autoforum Middelfart, Benjamin Lindkær har fra 20. januar 2022 overtaget det fulde ansvar af værdstedskriften hos Autoforum Middelfart som ny værkstedchef.

– Som ny værkstedchef hos Autoforum Middelfart vil Benjamin fremover både være manden mellem kunden og mekanikeren, samtidig med at han vil stå for at skulle lede og ansætte sit eget nye fremtidige team af mekanikere hos Autoforum. Benjamin har mange års erfaring inden for værkstedsfaget, både iført kedeldragt liggende og skrue under bilerne, videreuddannet til mekanisk autoteknikker og senere sat sig i stolen som ansvarsbevist værkfører.

Vi hos Autoforum Middelfart glæder os til at både kunder, gamle som nye, samt potentielle nye og gamle medarbejdere får mulighed for og fornøjelsen af at hilse på Benjamin Lindkær.

OBS.

Som afrunding så vil vi oplyse, at vores nye værkstedchef Benjamin Lindkær fortsat søger nye fagudlærte teamplayere til sit mekanikerteam – så er det måske dig, eller en du kender, så tøv ikke med at kontakte ham på Bl@autoforum-middelfart.dk eller via telefon på 64414230.

AUTOFORUM MIDDELFART

FØLG MED PÅ FACEBOOK