OM AUTOFORUM MIDDELFART

Autoforum Middelfart er en rigtig familievirksomhed. Forretningen består af 14.000 m² grund, hvoraf de 3.800 m² er under tag, og salget består af fabriksnye Citroën- og Peugeot biler samt forskellige brugte vogne.

VELKOMMEN TIL AUTOFORUM MIDDELFART

Autoforum Middelfart er en rigtig familievirksomhed, hvor kunderne i dag kan møde fire familiemedlemmer fra 2 generationer af familien Pedersen. Forretningen består af 14.000 m² grund, hvoraf de 3.800 m² er under tag, og salget består af fabriksnye Citroën- og Peugeot biler samt forskellige brugte vogne. Vi er 23 engagerede medarbejdere, der arbejder for at give vores kunder den bedste oplevelse med service og kvalitet, og vi sælger mellem 1.000 og 1.200 nye og brugte biler hvert år.

Det hele begyndte i november 1975, hvor Preben og Vibeke Pedersen åbnede en bilforretning på en Shell-station i Brenderup med køb og salg af brugte biler og et værksted til at tage sig af reparationer. I april 1979 blev de forhandlere af Citroën og byggede en helt ny forretning i Brenderup under navnet ’Citroen Brenderup P. M. Automobiler’ med både salg, værksted og lager.

11 år senere i 1990, åbnede de sideløbende en ny afdeling af forretningen på Vejlevej i Fredericia, hvorfra der kun blev solgt nye Citroën-biler og brugte biler. I 1998 blev de to forretninger slået sammen under navnet ’Citroën Huset Middelfart’, og en helt nybygget forretning så dagens lys på Mandal Allé i Middelfart. Her er nu både administration/bogholderi, salgsafdeling for nye og brugte biler, værksted med alle tænkelige funktioner samt reservedelslager i to etager. I 2005 kom forhandlingen af Chevrolet til.

I de følgende år blev forretningen atter udbygget, og navnet desuden ændret til det nuværende ’Autoforum Middelfart’.
1. januar 2015 kom løven til Middelfart, da vi også blev autoriseret Peugeot forhandler.

AUTOFORUM MIDDELFART

FØLG MED PÅ FACEBOOK