Service på bil

Der er flere gode grunde til at indgå i en serviceaftale, så du er sikker på, at der bliver lavet løbende service på din bil. Det er blandt andet med til at opretholde dine garantier, og så kan det være med til at sikre, at mindre reparationer bliver klaret i opløbet, inden de udvikler sig til at blive mere omfangsrige og dermed vil resultere i en større værkstedsregning.

Nedenunder finder du priser på de forskellige serviceaftaler der kan tegnes hos Autoforum Middelfart samt priser på service.

Service/reparationsaftale

Læs mere her

Service/reparationsaftale

Læs mere her
ER DIN CITROËN ÆLDRE END 5 ÅR?

Læs mere HER.

SERVICE 5+ OMFATTER BILER, DER ER MELLEM 5 OG 10 ÅR. FRA DEN DAG BILEN FYLDER 10 ÅR, ER DEN OMFATTET AF SERVICE 10+.

Læs mere HER.

MODELRETTEDE PAKKER TIL DIN PEUGEOT

Læs mere HER.

Tegn en Citroën- eller Peugeot serviceaftale

Hos Autoforum Middelfart er vi specialiserede i Citroën og Peugeot. Hvis du får lavet service på din bil hos Autoforum Middelfart, vil din bil således blive behandlet og serviceret af autoriserede Peugeot/Citroën-mekanikere, som har et indgående kendskab til bilerne og benytter sig af det rette specialværktøj. Hos os kan du således også tegne en Citroën- eller Peugeot serviceaftale.

Hos Autoforum Middelfart tilbyder vi forskellige serviceaftaler til biler, og du har derfor mulighed for at vælge en løsning, der matcher dine behov bedst muligt. Vi har blandt andet modelrettede pakker til forskellige Peugeot-modeller. Kvalitet og pris hænger som bekendt ofte sammen, og derfor benytter vi os udelukkende af originale reservedele. Det er med til at sikre, at sikkerheden er i top, når du kører i din bil, og at din bils levetid forlænges. Ved at få lavet fast service på din bil hos Autoforum Middelfart kan du nyde trygheden ved, at din bil bliver vedligeholdt og serviceret på et værksted med autoriserede mekanikere, så du er sikker på at være godt kørende.

Peugeot motorgaranti

Som forhandler af Peugeot står vi ved vores produkters kvalitet – uanset om din bil er nyere eller efterhånden har en del år under hjulene. Derfor tilbyder vi dig en ekstra økonomisk sikkerhed i form af motorgaranti. Det er et gratis tilbud, der træder i kraft efter nybilsgarantiens udløb, og som sikrer motoren i alle Peugeots personbiler op til 200.000 km ved nedbrud og havari. Det er vores mål at belønne vores loyale kunder med en høj grad af tryghed.

Professionel service på din bil hos Autoforum Middelfart

Hos Autoforum Middelfart kan du indgå i en fast serviceaftale, som giver dig som bilejer mest mulig bekvemmelighed. Fast service på bilen er med til at sikre, at den bliver serviceret efter producentens forskrifter af mekanikere, der er specialiseret i modellerne. Skulle dine kørselsbehov ændre sig, mens aftalen løber, så sørger vi selvfølgelig for at tilpasse aftalen vedrørende service på din bil. Faglighed og god service er i fokus, når du får lavet service på din bil hos Autoforum Middelfart. Vil du vide mere om dine muligheder, så er du velkommen til at kontakte os.

AUTOFORUM MIDDELFART

FØLG MED PÅ FACEBOOK