Bilsyn Middelfart

Skal din bil snart til syn? Så kig gerne ind forbi Autoforum Middelfart, hvor vi kan hjælpe med at gøre din bil helt klar til bilsyn. Ved at køre din bil forbi en mekaniker inden syn kan du slippe for at skulle en ekstra tur til synshallen på grund af fejl eller mangler på din bil. I stedet finder vi frem til dem, der eventuelt måtte være, og udbedrer dem, så du trygt kan køre afsted til bilsyn.

Dine fordele hos Autoforum Middelfarts Skadeværksted

N

Gratis lånebil

N

Samarbejde med alle forsikringsselskaber

N

Hjælp med udfyldelse af skadesanmeldelse

N

Reparation iht fabrikkens forskrifter – hver gang

N

Anvendelse af originale dele (godkendes af forsikringsselskabet)

N

Fortsat rustgaranti på din bil

N

Danmarks bedste pladesmede og malere

N

Kort sagt: Kvalitetsarbejde fra start til slut

KONTAKT

Vi hjælper med at klargøre til bilsyn i Middelfart 

Hos Autoforum har vi indgående erfaring med at klargøre biler til bilsyn i Middelfart. Her tager vi hånd om de punkter, der vil blive slået ned på i synshallen, så bilen kommer gennem syn første gang. Skal vi hjælpe med at klargøre din bil til syn i Middelfart? Så kontakt os allerede i dag.

Hos Autoforum Middelfart har vi et hold af erfarne mekanikere, som kan spotte eventuelle fejl og mangler på din bil og udbedre dem på hurtig og effektiv vis, så din bil bliver helt klar til syn. Vi gennemgår blandt andet de forskellige typer af lys, som er afgørende for, om din bil kan ses i mørket. Vi tjekker også bremseklodser og bremseskiver samt slitage på dækkene, som ligeledes er afgørende for din sikkerhed. Vi gennemgår også din bil for rust for at sikre, at der ikke er noget, der gennemtærer de bærende dele. Vi ved, hvad der bliver holdt øje med i synshallen, og derfor er det også de punkter, vi med stor grundighed gennemgår, når vi skal klargøre din bil til syn.

Spar penge med klargøring til syn hos Autoforum Middelfart

Pengene på en klargøring til syn hos Autoforum Middelfart vil være godt givet ud, da det kan være med til at sikre, at din bil slipper igennem syn første gang. Vi foretager en grundig gennemgang, inden din bil sendes til syn i Middelfart, så vi kan tage hånd om de eventuelle fejl og mangler, der måtte være.

Du kan være sikker på, at din bil er i trygge hænder hos os, når den skal gøres klar til bilsyn. Vores mekanikere deltager løbende i kurser og efteruddannelse, så de er opdateret på den nyeste viden på området. Det gør os i stand til at foretage lynhurtig fejlfinding, ligesom vi også klarer de reparationer, der eventuelt er brug for, så du kan køre din bil til syn med ro i maven.

Hvis du bor eller arbejder i nærheden, så kan vi tilbyde at køre dig hjem eller på arbejde og hente dig igen. Du skal derfor ikke bekymre dig over at skulle klare dig uden bil i den tid, det tager os at få din bil klar til syn. Hos Autoforum Middelfart er du som kunde i centrum, og vi sørger for, at du får den bedste oplevelse med service og kvalitet i særklasse.

 

AUTOFORUM MIDDELFART

FØLG MED PÅ FACEBOOK