Dækskifte i Middelfart

Dine fordele hos Autoforum Middelfarts Skadeværksted

N

Gratis lånebil

N

Samarbejde med alle forsikringsselskaber

N

Hjælp med udfyldelse af skadesanmeldelse

N

Reparation iht fabrikkens forskrifter – hver gang

N

Anvendelse af originale dele (godkendes af forsikringsselskabet)

N

Fortsat rustgaranti på din bil

N

Danmarks bedste pladesmede og malere

N

Kort sagt: Kvalitetsarbejde fra start til slut

KONTAKT

Kører det ikke lige ud ad landevejen?

Er det blevet tid til et dækskifte? Så lad Autoforum Middelfart klare arbejdet. Vi sørger for, at din bil snart er køreklar igen. Dækkene på din bil er den eneste kontakt, du har med vejen, og derfor er det essentielt for din sikkerhed, at du kører med de rette dæk. Hvis dækmønsteret ikke længere lever op til de danske lovkrav, så er det bare med at få foretaget et dækskifte. Har du brug for nye dæk, så vejleder vi dig gerne i, hvilke der vil være det rette valg for dig med udgangspunkt i dit kørselsbehov. Kom forbi Autoforum i Middelfart, så tager vi professionel hånd om dit hjul- eller dækskifte.

Autoforum tager hånd om dit hjulskifte og dækskifte i Middelfart

Det skiftende vejrlig herhjemme gør, at det et par gange om året er nødvendigt at skifte til henholdsvis vinterdæk eller sommerdæk. Når vinteren rigtigt sætter ind med kuldegrader og sne, så er det vigtigt, at du har vinterdæk monteret på din bil. De er lavet af en blødere gummiblanding end sommerdæk, som gør, at de forbliver elastiske ved lavere temperaturer. Det er med til at give et bedre vejgreb og bedre kontrol under kørslen. Der vil her være tale om et hjulskifte, hvor vi afmonterer hele hjulet, det vil sige både dæk og fælgen. Vi tager også hånd om dækskifte i Middelfart, hvis dine dæk er slidt ned, eller hvis du er punkteret. Uanset om du har brug for at få lavet hjulskifte eller dækskifte på din bil, så kan vi hos Autoforum tilbyde at tage hånd om opgaven. Hos os kan du få udført professionelt dækskifte og hjulskifte, som gør dig klar til kørsel i al slags vejr.

Når temperaturerne kommer op over 7 grader, og der ikke længere er udsigt til nattefrost, så er det tid til at skifte til sommerdæk. Og når vejrudsigten igen lover temperaturer under 7 grader, så er det tid til igen at skifte til vinterdæk. Mange bliver overrasket af, at kulden sætter ind, og her kan vi kun anbefale at foretage dit hjulskifte til vinterdæk lidt for tidligt end lidt for sent.

Hurtigt og effektivt dækskifte i Middelfart

Dækskifte er ikke nødvendigvis noget, du har lyst til at sætte en masse tid af til i en travl hverdag. Derfor kan du med fordel køre ind forbi vores værksted til dækskifte i Middelfart. Vi klarer opgaven på effektiv vis, så du snart er klar til at køre videre. Et dækskifte tager os omkring 60 minutter, mens et hjulskifte kan klares på cirka en halv time. Du er velkommen til at vente hos os, mens vi klarer arbejdet. Vi har varm kaffe på kanden og frisk frugt til fri afbenyttelse, og i venteområdet kan du se tv eller logge på vores netværk med din computer. Hvis du vil have skiftet dine bils dæk i Middelfart, så kig ind forbi værkstedet på Mandal Allé 13. Vi står klar til at byde dig velkommen.

AUTOFORUM MIDDELFART

FØLG MED PÅ FACEBOOK